OneSecPlease

Shoedesigner Sule lanceert haar tweede collectie

 

Voor F/W 2013 introduceert Sule Orhan haar tweede collectie handgemaakte schoenen onder de naam L’enfant Terrible. Vrouwen van Nederland pak je red lipstick en toon waar je voor staat op een paar statement heels die je recht op je doel af laten lopen.

‘Live fast, breath sophistication and have fun’ is het motto van L’enfant Terrible.

Hollywood

Kroonjuweel uit de collectie is de ‘Hollywood’overknee boot, het resultaat van puur vakmanschap waarvoor de fijnste materialen zijn gebruikt. Italiaans KID suede vormt de basis voor deze luxe handgemaakte laarzen waar de pasvorm tot in perfectie is uitgewerkt. De benamingen voor de collectie items komen voort uit de voorliefde van de designer voor (road)movies zoals Rock ‘n Rolla, Lost Highway en Easy Rider met een ode aan vrijheid.

Crossroads

De ‘Crossroads’ enkellaarsjes vormen een verrassend samenspel tussen leer en suede. De laarsjes komen in drie uitvoeringen met de kleurcombinaties zwart/legergroen, zwart/electricblauw en zwart/zwart. Deze veelzijdige killer heels zijn een winter must-have. Sterk op de werkvloer en sexy, funloving in de avond.

Sabotage II

Naast een ruime collectie uitgesproken modellen bevat de F/W 13 collectie ook de ‘perfecte basics’. De pumps zijn gemaakt van hoge kwaliteit suede en uitgangspunt bij deze subcollectie is de fitting. De designer, die zelf pumps in haar kast miste die sexy en comfortabel zijn, heeft veel tijd besteedt aan de creatie van ‘de’ perfecte pump. De pumps komen in de kleuren zwart, legergroen, electricblauw en rood.

Over L’enfant Terrible

Het is de tweede collectie die designer Sule Orhan presenteert. Met een achtergrond in architectuur (Rietveld) en grafische vormgeving (Viktor & Rolf) heeft zij haar voorliefde voor minimalistische lijnen, luxe materialen en geometrie naadloos verweven met haar grootste passie ‘schoenen’. De collectie van ‘L’enfant Terrible’ is gericht op iedere vrouw die extra elegantie wil toegevoegen aan haar allerdaagse outfit. Één die haar speelse twist nooit kwijt is, ongeacht de leeftijd. De boodschap luidt dan ook ‘Never forget your inner child’.

De campagne

Het campagne beeld is geschoten door Elza Jo, onder andere bekend als fotografe voor bekende magazines zoals Dazed & Confused, Blend en Nylon. Haar typerende, artistieke manier van fotograferen laat de modellen op een krachtige en rebelse wijze van het frame afspatten wat het karakter van het merk synchroniseert.

Verkooppunten

L’enfant Terrible wordt bij onder andere Raak, Shoediction en DonnaTienda verkocht of verkrijgbaar via www.l-enfantterrible.com

Bekijk de campagne beelden hieronder:

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress