OneSecPlease

TRIWA presents Sort of Black

 


Sort of Black is een samenwerking tussen mode innovator Rasmus Storm (CPH) en horlogemerk TRIWA (STHLM). Deze nauwe samenwerking tussen Rasmus en het TRIWA design team heeft twee bijzondere, exclusieve horloges voortgebracht, geïnspireerd door de (attitude van de) kleur zwart.

De zwarte basiskleur van de horloges krijgt nuance door variaties in textuur en diepte, daarnaast geeft de gouden detaillering van de wijzers de horloges extra flair.

“Wij hebben genoten van de samenwerking met Rasmus tijdens dit project. Hij had vanaf het begin een duidelijke visie over het ontwerp en de ‘look & feel’ van het horloge. Van daaruit zijn we de details verder gaan perfectioneren. We hebben er voor gekozen om het horloge niet helemaal in het zwart te ontwerpen omdat we juist de details wilden benadrukken maar het horloge is zeker een ‘Sort of Black”. Ludvig Scheja, Creative Director at TRIWA.

“Ik wilde iets tijdloos creëren maar met een zekere attitude. Het ontwerpen van dit horloge was een constante uitwisseling van ideeën tussen mijzelf en TRIWA. We hebben geprobeerd een gevoel te ontwerpen, een attitude; ‘a way of living’. Het resultaat is een horloge dat zwart omarmt met al zijn duisternis en schaduw maar wat tegelijkertijd een klassieke en sterke uitstraling heeft”.Rasmus Storm

De horloges zijn alleen verkrijgbaar in geselecteerde winkels & via www.triwa.com.

Prijzen: Sort of Black – €230, Sort of Black Chrono – €315

Over TRIWA
TRIWA is in 2006 opgericht in Stockholm met als doel kleur toe te voegen aan de conservatieve horloge-industrie. Het label maakt stijlvolle en speelse accessoires voor mensen met een uitgesproken stijl. Met haar vooruitstrevende, creatieve en soms provocerende karakter is TRIWA binnen korte tijd uitgegroeid tot internationaal succes. De horloges van TRIWA worden onder meer verkocht bij de Bijenkorf (alle vestigingen), Baskets en Cloud 9 in Amsterdam en het Rotterdamse Rebels. TRIWA is tevens online verkrijgbaar via www.10-35.nl.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress