OneSecPlease

Monta Heritage Pre-Fall 2013 Collectie

 


Na het succes van Edgar Davids’ street soccer merk Monta Soccer, is de tijd aangebroken voor de volgende stap in de wereld van Monta. Monta Heritage is voortgekomen uit zijn voorliefde voor voetbal en mode. Grote inspiratiebron is de manier van leven door de ogen van Edgar Davids zelf: avontuurlijk, authentiek, cool, rebels, perfectionistisch en functioneel met een scherp oog voor mode.

Voor de komende herfst zet Davids een sterke collectie neer met items van louter hoge kwaliteit waaronder een boterzacht suède jasje en track pant, soepele, slank gesneden lederen jassen, fijn-gebreide truien en zacht katoenen tops in opvallende kleur combinaties met verrassende details.

Comfortabele luxe
Door het vele reizen, het zien van verschillende stijlen in diverse culturen over de hele wereld en het bezoeken van de internationale mode shows, raakte Davids geïnspireerd om hier zelf iets aan toe te voegen. Omringt door al het moois dat er te bieden is voor de man van nu, ontbrak er toch nog iets: comfortabele luxe. Monta Heritage voorziet in de behoefte om met comfortabele maar toch modieuze items, luxe uit te stralen. De collectie draagt dan ook volledig Edgar Davids’ handtekening: het is waar casual en sport naar een hoger level getrokken worden.“Na de training of een wedstrijd kom ik met items uit mijn eigen collectie goed voor de dag bij mijn zakelijke afspraken zonder in te leveren op comfortabiliteit”, aldus Edgar Davids.

Monta Heritage pre-Fall 2013 collectie
Door de combinatie van rauwe randen en chunky stitch details op materialen zoals leer, suède en katoen en het delicate kleurenpalet van khaki, antraciet, beige en zwart ontstaat er een stijlvolle, vintage look voor die naadloos aansluit bij de wensen van de vooruitstrevende man van tegenwoordig. Tevens zijn er tops met een wat speelsere uitstraling door het gebruik van colour blocking en strepen in kleuren variërend van wit naar neutraal grijs tot oranje, van metaalachtig donker- tot marine blauw. Sleutelwoorden voor deze items zijn ontspanning, puurheid en vakmanschap. Het gebruik van neon details geeft een moderne, sportieve touch aan de T-shirts van fijn katoen. Hierin vind je ook weer de ruwheid van de sportwereld terug: dirty washed shirts met tape en repair stitches zorgen voor juist die edge die Monta Heritage onderscheidt van de rest.

De collectie is vanaf 1 augustus online verkrijgbaar via www.montaheritage.com.

Bekijk hieronder de collectie:

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress