OneSecPlease

L’enfant Terrible damesschoenen lanceert eerste collectie!

 


Op zoek naar een betaalbaar alternatief voor high-end shoecandy? Lees dan snel verder!

Wat hebben Quentin Tarantino’s revolvers, underground comics en de Beastie Boys gemeen? Zij vormen alle drie inspiratiebronnen voor de eerste collectie van het gloednieuwe damesschoenenmerk L’enfant Terrible. Een rebelse, handgemaakte schoenenlijn in het middensegment, die in mei haar officiële intrede op de Nederlandse markt maakt met een opvallende AW13 collectie. Het merk karakteriseert zich door betaalbaar, exclusief handgemaakt design, waarbij een stoere en feminine uitstraling de boventoon voert.

De naam L’enfant Terrible slaat op de vrouw waar het merk zich op richt; een eigenzinnige, zelfverzekerde ‘femme fatale’ die haar eigen regels maakt. L’enfant Terrible is een eigentijds schoenenmerk met een rauw randje waarbij kwaliteit continu centraal staat. Een Nederlands design met internationale allure, voor een fractie van de prijs van vergelijkbare high-end merken.

Elk handgemaakt stuk wordt omlijst door de constant hoge kwaliteit van leermaterialen, een klassieke ‘bouw’ en een perfecte pasvorm, die samen zorgen voor een instant gevoel van luxe. De materialen zijn afkomstig uit Italië, terwijl de schoenen door een bekwaam vakman met de hand worden samengesteld.“Ik wilde een exclusieve lijn opzetten met fantastische schoenen die je als vrouw een gevoel van elegantie geven, comfortabel zitten en bovendien betaalbaar zijn; met L’enfant Terrible ervaar je het plezier van high-end merken, zonder je druk te hoeven maken om je portemonnee”, aldus het gezicht achter het merk Sule Orhan.De volledige collectie van L’enfant Terrible is verkrijgbaar  bij een selectief aantal boutiques als Raak en Izzmarré. Daarnaast zijn alle collecties ook te bestellen via www.l-enfantterrible.com
Foto’s door : Attilio Brancaccio.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress