OneSecPlease

G-star Raw lanceert herfst/winter collectie 2013

 


Sergio Pizzorno van Kasabian en ballerina Keenan Kampa tonen ‘The Unlimited Possibilities of Denim’  in de nieuwe campagne van G-Star.

Voor Autumn/Winter 2013 heeft G-Star fotograaf Rankin gevraagd om hun ‘The Art of RAW’ campagne voort te zetten met  Sergio Pizzorno, gitarist en songwriter van Kasabian en ballerina Keenan Kampa van de Vaganova Academy. De campagne belichaamt het thema ‘destroy to create’, dat het denimvakmanschap van het innovatieve denimmerk weerspiegelt.

In de nieuwe campagne komt wederom de Skeleton Dog voor. Deze keer zal het geraamte van de hond in een reeks krachtige explosies veranderen in verschillende objecten en personages. Al rennende spat hij uiteen tot een dansende Keenan om vervolgens in duizend stukjes RAW denim uit elkaar te vallen en te veranderen in Sergio die flink op zijn gitaar staat te beuken alvorens hij een laatste keer explodeert en terugverandert in de rennende Skeleton Dog.

Elk denim kledingstuk uit de G-Star RAW collectie ademt de passie van vakmanschap en weerspiegelt de houding die in de Skeleton Dog wordt belichaamd. In het afgelopen seizoen liet G-Star de herkomst en het productieproces van denim zien. Dit seizoen toont The Art of RAW alle bestanddelen die nodig zijn om een jeans te maken. Dit illustreert de filosofie dat er soms eerst iets volledig afgebroken moet worden om iets nieuws te creëren en sluit perfect aan bij de zoektocht van G-Star naar de eindeloze mogelijkheden van denim.

Keenan Kampa en Sergio Pizzorno vormen een verrassende combinatie van creatieve talenten. Ze hebben door het nastreven van hun passie hun eigen pad gecreëerd. Kampa is de eerste Amerikaan die tot het Russische balletgezelschap Mariinsky werd toegelaten. Sergio gitarist en songwriter van de Engelse rockband Kasabian. Een carrière als voetballer was helaas niet voor hem weggelegd. Hij zei: “Ik zei tegen mijn loopbaanadviseur dat ik graag spits wilde worden bij Leicester. Toen hij aangaf dat dat geen optie was, dacht ik: dan ga ik maar in een rockband spelen.” G-Star werkt graag met verrassende talenten die uitblinken in hun vak, zoals eerder met Magnus Carlson, Clemency Poesy en Liv Tyler.

De Art of RAW campagne voor Autumn/Winter 2013 zal vanaf 15 augustus wereldwijd van start gaan. De video zal in geselecteerde bioscopen te zien zijn.

Behind the scenes video:

 

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress