OneSecPlease

Verfrissend mode label Chillp lanceert herfstcollectie 2012

 


Gister lanceerde Chillp haar nieuwe herfstcollectie ‘Planet Chillp’. Het Amsterdamse label ontwerpt en fabriceert kleding voor zowel het nachtleven als de onvermijdelijke chill- en uitbrakdag die daarop volgt. Roos Neeter en Masha Nieborg, het duo achter Chillp, laat zich deze keer inspireren door het thema ‘intergalactic’. T-shirts, tanks en truien zijn op basis van eigen ontwerp voorzien van iconische prints van sterren, planeten, de maan en al het andere buitenaardse waar André Kuipers gewichtloos van raakt.

Nieuwe dimensies

In 2009 zag Chillp, een creatief initiatief van fashion designer Roos Neeter, het levenslicht. Sinds dit jaar vormt Roos een creatief en zakelijk duo met Masha Nieborg (voorheen NNieborg). Chillp kenmerkt zich door opvallende arty prints en het gebruik van fijne stoffen. Ook bij ‘Planet Chillp’ zie je deze signatuur terug. Dankzij de inspirerende samenwerking tussen beide dames zijn er nieuwe dimensies aan  deze herfstcollectie toegevoegd. Denk hierbij aan de introductie van nieuwe modellen en het gebruik van zwart op zwart en andere soorten stoffen. Ook deze collectie heeft een exclusief karakter en kent per design een beperkte oplage van 30, 40 of 50 stuks.

Productiehuis Nnichi

De samenwerking tussen Roos en Masha beperkt zich niet alleen tot Chillp. Ze zijn ook verantwoordelijk voor Nnichi. Nnichi is een productiehuis dat zich richt op eigenwijze en creatieve ondernemers. Nnichi steekt hen, hun crew en fans in exclusieve fashion voorzien van het eigen logo of een creatieve bewerking daarvan. Het productiehuis mag bedrijven als Awakenings, Club Trouw, recordlabel Elecric Ballroom, restaurant ‘Izakaya’, Models at Work and so on, tot hun klantenkring rekenen. Het naaiatelier van Nnichi bevindt zich in Servië, waar ook de collecties van Chillp worden geproduceerd.

Waar te krijgen?

Op verschillende verkooppunten door Nederland en natuurlijk via de webshop op www.chillp.com. Meer informatie over Nnichi kan je vinden op www.nnichi.nl

Over Chillp

Amsterdamse branie, London-savvyness   en Italiaanse esthetiek.  Dat is Chillp in een notendop. Ontsproten uit de ambachtelijke kledingindustrie van Florence en het progressieve London van Tom Ford en met de edge en eigenheid van de Amsterdamse clubscene als inspiratiebron.  Het resultaat moest een eigengereid en verfrissend alternatief worden voor kleding om in te feesten en te chillen. Draagbaar en cool. Chillp dus.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress