GOOD GENES | Born in the Bronx

By  |  0 Comments

Sinds maart is Nederland een nieuw denimlabel rijker. GOOD GENES!

Good Genes is een merk wat zich richt op handgemaakte Italiaanse denim in combinatie met Italiaans kleermakerswerk voor hem en haar. Dit kan een prachtig op maat gesneden pak, shirt of cashmere car coat zijn. Allemaal geproduceerd door echte Italiaanse vakmannen in de beste Italiaanse productiehuizen. Voor de echte denim liefhebber is er de optie om een eigen denim op maat te laten maken. Hiervoor kan je naar de Good Genes store om een keus te maken uit verschillende Japanse denim doeken. Vanaf juli is het ook mogelijk om uit Japans Kaihara en Kuroki selvedge denim te kiezen.

De winkel met zijn grote industiële puiramen straalt precies de sobere hard working chic uit waar het label voor staat. Tegenover het nieuwe boetiekhotel Sir Albert met het Japanse restaurant Izakaya op de begane grond, naast de beste Surinaamse take outs en de beste stomerij van Amsterdam als buren is in dit gedeelte van de Albert Cuypstraat met de komst van de Good Genes store, studio & showroom het ‘China Town’ gevoel helemaal compleet. Binnen wordt de dubbele pui van glas in een groot metalen frame nog eens herhaald. Hierachter bevindt zich het naaiatelier, een showroom en de studio die zichtbaar omringd zijn door een oerwoud van planten.

In Nederland is Good Genes te koop bij 1 en 2 in de Cornelis Schuytstraat Amsterdam, FOUR in de PC Hoofststraat Amsterdam, De Rode Winkel in Utrecht, Sartoria in Naarden, Paganini in Valkenswaard, Lokal Heroz in Rotterdam, Senso in den Haag, op de webshop Bulls&birds.com, Atrium New York, vanaf juli 2013 Confederacy Los Angeles en 14OZ in Berlijn. Een winkel van Karl Heinz Muller, de eigenaar van de welbekende beurs Bread and Butter. Afgelopen dinsdag is de Good Genes store in Ibiza open gegaan.

Namens OneSecPlease, gefeliciteerd!

 

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: