The Harbour Club heeft het beste terras van Rotterdam

By  |  1 Comment

Ook dit jaar organiseerde Misset Horeca, het vakblad voor de horeca, weer de Terras Top 100. En ook deze editie heeft The Harbour Club Rotterdam weer een plaats veroverd in deze prestigieuze ranglijst. Was het restaurant vorig jaar nog te vinden op de 88e plek, dit jaar is de vestiging in Rotterdam gepositioneerd op de 51e plaats. Een stijging van maar liefst 37 plaatsen. Zij laten daarmee andere Rotterdamse restaurants ver achter zich. Dit betekent niet alleen dat The Harbour Club Rotterdam trots mag zijn op het behaalde resultaat, maar dat het restaurant ook nog eens het beste terras heeft van de havenstad.

‘De benadering van gasten past bij deze bijzonder locatie in het monumentale pand. De bestelling werd supersnel opgenomen, even wachten op de drankjes en ondertussen genieten van het uitzicht over het stadspark nabij de Euromast.’ aldus de jury van MissetHoreca.

De Mooiste Bar van Nederland
The Harbour Club staat, naast de vermelding in de Terras Top 100, ook in de top 10 finalisten van de verkiezing ‘Mooiste Bar van Nederland’, een initiatief van Entree Magazine. Via de website van EntreeMagazine.nl kan worden gestemd op één van de bars. Op 8 augustus komt hier een top drie uit voort, waarna de stemronde doorgaat tot en met vrijdag 22 augustus. Naast de vestiging in Rotterdam behoort de bar van de vestiging in Scheveningen ook tot de finalisten, een prestatie waar zij bijzonder trots op zijn.

Over The Harbour Club Rotterdam
The Harbour Club staat bekend om haar unieke locaties, gastvrije service en kwalitatieve keuken, waar dagelijks de heerlijkste vis- en vleesgerechten worden bereid. The Harbour Club Rotterdam heeft in 2010 haar deuren geopend in het voormalig ‘Parkzicht’: een honderd jaar oude villa in een Rotterdams stadspark nabij de Euromast. Het restaurant heeft een chique uitstraling, maar is voor iedereen toegankelijk en heeft een New Yorkse sfeer. Op zonnige dagen kunnen gasten terecht op het vernieuwde terras en op het riante dakterras heeft men uitzicht op de Euromast. Daarnaast is er een private dining ruimte beschikbaar voor zakelijke of besloten bijeenkomsten.

Locatie:

Kievitslaan 25

3016 CG Rotterdam

T. 010-436 8888

E. [email protected]

www.theharbourclub.nl

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

  1 Comment

  1. Lars Tibben

   July 12, 2014 at 06:02

   test test

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: