There is a new kid in town; SANTA CHÈ

By  |  0 Comments

There is a new kid in town; SANTA CHÈ. Het merk introduceert deze winter de chaps. SANTA CHÈ, opgericht door Malou van Soest uit Amsterdam, weet met haar chaps precies wat accessoires kunnen bijdragen aan de outfit van een vrouw.

Hoge leren chaps, korte chaps met pony hair en chaps met verschillende prints; de FW14/15 collectie is dit seizoen geïnspireerd op Women of the West; stoere vrouwen die weten wat ze willen en gericht op hun doel af gaan. De chaps zijn makkelijk over iedere schoen heen te trekken en geven je outfit een compleet andere finishing touch. SANTA CHÈ werkt met hoge kwaliteit leer en aan elk item hangt een bedeltje met daarin een persoonlijke boodschap. De collectie is vanaf 24 juli onder andere te koop bij SPRMRKT en Nummer-2 in Amsterdam, bij Calexis in Den Haag en bij Skarpa in Veenendaal.

Over SANTA CHÈ
SANTA CHÈ is opgericht door Malou van Soest in Amsterdam. Mode is altijd al haar liefde en passie geweest. Als klein meisje was zij voortdurend bezig met kleding, schoenen en accessoires en wist zij op erg jonge leeftijd al wat zij wel of niet wilde dragen. Na het afstuderen aan het Amsterdam Fashion Institute werd het idee voor SANTA CHÈ en de chaps alleen maar sterker en heeft zij in 2013 SANTA CHÈ opgericht.

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: