Winnaars Zalando’s Blogger Awards 2014 bekend

By  |  0 Comments

Tijdens de openingsavond van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam zijn gisteren de winnaars bekend gemaakt van de tweede editie van Zalando’s Blogger Awards. Dit jaar werden er drie awards uitgereikt: de Jury Award, de People’s Choice Award en de Newcomer Award.

De online retailer, die de Zalando’s Blogger Awards in het leven heeft geroepen,  om zo de belangrijke rol die fashion bloggers spelen in de hedendaagse mode-industrie te onderstrepen, deelde gisteren de  awards uit tijdens een feestelijke award ceremonie. De enthousiaste winnaars ontvingen de prijzen in het bijzijn van ongeveer 200 genodigden. Het publiek werd na de Awarduitreiking verrast met een spectaculair optreden van de band Bells of Youth. De DJ’s van Kriss Kross toverden de WesterUnie daarna om tot een  waar fashion circus.De winnaars van Zalando’s Blogger Awards 2014 in de drie verschillende categorieën zijn:

Jury Award: Linda Tol van www.lindatol.com

People’s Choice Award: Lizzy van der Hofstad van  www.ourfavourites.nl

Newcomer Award: Kim & Kelly Jaspers van www.we-heart-fashion.com

De awards werden overhandigd aan de trotse winnaars door de host van de award show, Yara Michels van ChapterFriday.com, één van de eerste, grote Nederlandse modebloggers. Yara deed dit samen met de mode jury die bestond uit Ellen Snijder, oprichtster van Fashionchick.nl, May-Britt Mobach en Liesbeth Rasker, oprichtster en fashion editor van Amayzine.com, Rob Zomer, directeur van FashionWeek Nederland en Elseline Tolhoek fashion editor van Zalando.nl. Deze jury van Nederlandse mode professionals is voor de Jury Award en Newcomer Award op zoek gegaan naar de beste, meest creatieve en fashionable bloggers van Nederland. De People’s Choice Award is een publieksprijs, waarbij stemmers via een speciale pagina op Zalando.nl een stem konden uitbrengen op hun favoriete blogger. In totaal hebben meer dan 3000 mensen een stem uitgebracht op hun favoriete blogger.

De gelukkige winnaars gingen naar huis met een mooie prijs, namelijk een jaar lang gratis shoppen op Zalando.nl ter waarde van €1200,-. Daarnaast krijgen de winnaars ook een feature in Zalando’s online magazine Fashion Memo en zijn er verschillende prijzen beschikbaar gesteld door Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, waaronder toegang tot alle modeshows gedurende FashionWeek.

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: