OneSecPlease

Eva Simons dit jaar op XO Live

 


Zaterdag 13 juli beleeft XO Live zijn achttiende editie aan het strand van Aquabest. Eerder werd al bekend dat Major Lazer, Knife Party, Hardsoul met Alain Clark en het Berlijnse technocollectief van Innervisions (met o.a. Henrik Schwarz, Âme en Dixon) op het affiche prijken.

Eva Simons is dit jaar geboekt voor XO Live. Het festival heeft vorig jaar het roer namelijk omgegooid. Van een puur dj-festival zoekt het festival met XO Live meer naar live optredens en bijzondere combinaties en crossovers met popmuziek. En Simons heeft immers haar eerste internationale hit Take Over Control gescoord met ‘Dutch dance-koning’ Afrojack.

Roer om
Vorig jaar heeft de organisatie het roer omgegooid bij Extrema Outdoor. Naar eigen zeggen gelooft Extrema dat meer livemuziek en meer beleving op en rondom het podium het toekomstbeeld is van de nieuwe elektronische muziekfestivals. ’s Werelds bekendste artiesten uit verschillende dancegenres zullen ook dit jaar weer afreizen naar Eindhoven. Vorig jaar gaven onder meer sterren zoals David Guetta, LMFAO, Nero, The Bloody Beetroots, Paul Kalkbrenner, 2ManyDJ’s, Goldfish en Skunk Anansie’s zangeres Skin gestalte aan het nieuwe concept XO Live.

Dare To Be
Met de bekendmaking van Eva Simons gaat ook de XO Live 2013-campagne ‘Dare To Be’ van start. Omdat XO Live een gedurfd festival is, worden mensen uitgedaagd gewaagde acties vast te leggen en te posten op Facebook onder vermelding van ‘#Daretobe’. De meest bijzondere inzendingen worden beloond met onder meer een partyreis naar Ibiza of een tatoeage.

XO Plus
Ook meesterkoks Hans van Wolde en Ron Blaauw staan op XO Live. De tweesterrenchefs zullen draaien en koken in de XO Plus, een gedeelte van het festival dat is ingericht voor de bezoeker die iets meer luxe en comfort behoeft. Als XO Plus’er krijg je onder meer toegang tot de vierexclusieve XO Plus-area’s met uitzicht op de hoofdpodia.

Tickets
De reguliere tickets bedragen 59 euro en XO Plus-tickets kosten 89 euro. Early Bird-kaarten zijn uitverkocht, maar alle andere tickets zijn nog verkrijgbaar via Timoco op de festivalwebsite www.xofestival.nl, evenals de XO Plus-parkeerkaarten. Voor CJP-kaarthouders is er wederom een korting van 7,50 op het reguliere ticket.

Benieuwd naar de line-up? klik hier

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress