OneSecPlease

De nieuwe winter trend van dit jaar, ‘SLOVZ’

 


Wij lopen graag op de zaken vooruit en willen jullie alvast voorstellen aan DE nieuwe winter trend van dit jaar. “SLOVZ

SLOVZ zijn Russische handgemaakte laarzen van 100% schapenwol. De laarzen zijn geïnspireerd op de Valenki, een traditionele laars die al 300 jaar vecht tegen de Siberische kou. SLOVZ zijn aangepast aan de Westerse trends en draagcomfort. Het schapenwol wordt handmatig samengeperst tot vilt, waardoor de voeten altijd lekker warm blijven in de koudste winters. Geen links of rechts in een paar SLOVZ, want ze worden handgemaakt uit één stuk en als je ze inloopt gaan SLOVZ naar je voeten staan.

De klassieke uitvoering van SLOVZ zijn verkrijgbaar in de kleuren off-white, bruin en zwart. Beschikbaar met een stevige rubberen zool of een losmaakbare overschoen genaamd galoshe. Dit seizoen voegt het label twee nieuwe modellen toe aan haar collectie. De Steppe en de Tundra. De Steppe geeft het traditionele dames model een nieuw jasje door middel van een organische kleur verloop van wit en bruin wol. Tundra is een nieuw, laag veter model voor heren.

Om jouw eigen SLOVZ een extra persoonlijke touch te geven kan je de rand omslaan of zelfs met een schaar de lengte van de laars aanpassen. Hartstikke warm, organisch, comfi en hip onze koudste Nederlandse winters tegemoet.

SLOVZ: From Russia with love.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress