will.i.am kiest voor nieuwe Lexus NX 300h

By  |  0 Comments

Muzikant, ontwerper en innovator will.i.am krijgt de hoofdrol in Lexus’ Striking Angles TV commercial naast de nieuwe, krachtig en scherp gelijnde Lexus NX 300h. De visueel intrigerende reclame gaat vandaag in première en neemt kijkers in alle Europese landen mee in een uitdagende wereld van progressief design met scherpe lijnen.
De commercial ontvoert de verbeelding van de kijkers naar een onwerkelijk ogende stad, met striking vormgegeven verkeersborden, tunnelbuizen en dieren. Zelfs mist en water blijken opgebouwd uit facetten. De zo krachtig getekende Lexus NX 300h is er met zijn scherpe lijnenspel prima op zijn plaats.

Driehoekige wereld
Terwijl de skyline zich ontvouwt, spotten we will.i.am voor het eerst op driehoekige televisieschermen in een winkeletalage. Vlak erna komen we hem tegen voor de ingang van een uit blokken opgebouwde club. Hoewel hij zich omgeven weet door mensen, neemt hij verwonderd de tijd om de langsrijdende Lexus NX 300h in zich op te nemen.

Dreamin’ About the Future
Over de commercial, waarin een exclusieve remix van zijn track Dreamin’ About the Future te horen is, zegt will.i.am: ‘Als muzikant en ondernemer, wil ik dat mijn ideeën en mijn aanwezigheid de wereld om me heen raken. Het team van Lexus had hetzelfde voor ogen met deze commercial: laten zien hoe de Lexus NX 300h de wereld om ons heen in een ander designperspectief plaatst.’

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: