Pharrell zorgt voor HAPPY Faces

By  |  0 Comments

Gister avond gaf Pharrell Williams een verpletterende show in de Amsterdamse ZIGGO Dome. De Amerikaanse singer/songwrighter/producer was voor het concert een tafelgast bij Humberto Tan van RTL Late Night. Het interview was bijzonder omdat de wereldster zich zelf opende tot veel persoonlijke vragen. Zie hier de beelden van de RTL Late night aflevering HIER!..

Jammer genoeg zijn er geen beelden van het concert, hier had je gewoon bij moeten zijn! The Dear GIRL Tour begon met de jonge Cris Cab in het voorprogramma. De jonge artiest werd ontdekt door Pharrell en scoorde een wereld hit met “Liar Liar”. Iedereen herkende dit nummer en zong uit volle borst mee. De tweede band FOXES uit Londen wist de zaal goed op te warmen met de hits “Glorious en Clarity“.

Daarna was het de tijd voor de wereldster zelf, Pharrell opende met zijn laatste hit “Come Get It Bae“. Na zijn openingsact bedankte hij de fans meteen voor de movement van zijn “HAPPY song”. HAPPY begon namelijk in de Amsterdamse studio van radio 3FM, waar een dj het nummer gewoon leuk vond en het wel moest draaien. De rest is geschiedenis, het nummer bracht wereldwijd veel los en werd in Nederland recordhouder van de langstgenoteerde Top 40 hit.

Verder liet Pharrell ons echt even genieten en volledig uit ons dak gaan op de oude hits van N.E.R.D. en de Neptunes, oud N.E.R.D. collega Shay Haley kwam Pharrell ook nog even helpen op het podium en het dak ging er af.

 

I created OneSecPlease.com for people to notice new brands, labels and new faces..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: