The Harbour Club Ibiza

By  |  0 Comments

Zon, zee, strand en buitengewoon fantastisch eten en dat alles op een unieke locatie op Talamanca Beach. Met trots presenteren wij u The Harbour Club Ibiza! Gisteravond is deze vestiging, tijdens een feestelijke avond, officieel geopend.

Wining & dining, verse vis en sushi & sashimi, in een eigentijdse ambiance met hoogwaardige service en dat alles voor een betaalbare prijs. Het vleesassortiment is bij The Harbour Club eveneens ongekend. Zo wordt bijvoorbeeld het Black Angus vlees ‘gedryaged’. In speciale ‘rijpingskasten’ wordt het vlees drie weken gedroogd waardoor het rundvlees nog smaakvoller, malser en sappiger wordt.

Kom en laat u verrassen door de mooie ruimte, het met palmbomen overdekte terras met uitzicht op zee, het stijlvolle interieur, de vismarkt, de hoogwaardige keuken en de 16-meter lange muurschildering van neo pop-art kunstenaar Selwyn Senatori.

The Harbour Club Ibiza, gelegen in een baai en grenzend aan het strand met eigen strandbedden, beschikt over eigen parkeergelegenheid en is gevestigd in de buurt van de bekende uitgaansgelegenheden: Pacha, Cipriani en Lio.

Het restaurant op Ibiza is na Scheveningen, Rotterdam en Amsterdam alweer de vierde vestiging van The Harbour Club.

VESTIGINGEN

Het begon allemaal met The Harbour Club Scheveningen, een restaurant gelegen in de bedrijvige jachthaven. Dit pand is op verrassende wijze ingericht en bevat de perfecte combinatie tussen oud en nieuw. Maar bovenal refereert het naar de oude visafslag.

Daarna volgde Rotterdam. Een statige villa uit 1912 in het park bij de Euromast, midden in het groen en zonder motorgeraas en andere stadsdrukte. De ambiance van deze locatie heeft veel weg van ‘The Boathouse Café’ in het New Yorkse Central Park. Van binnen is het restaurant geheel gestyled tot een stoer en eigentijds restaurant.

In 2012 opende The Harbour Club Amsterdam haar deuren in een oude wijnterminaal. Opnieuw een unieke locatie met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten.

PRAKTISCHE ZAKEN

The Harbour Club Ibiza is 7 dagen per week geopend voor de lunch en het diner en biedt een eigen parkeergelegenheid. Tijdig reserveren is aan te raden en is mogelijk via +34 971 19 33 80 of de website www.theharbourclub.es.

The Harbour Club Ibiza
Carretera de Ses Feixes
07800 Ibiza, Islas Baleares, Spanje
T. +34 971 19 33 80
E. [email protected]

 

The Harbour Club Amsterdam
Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam
T. 020-767 0421
E. [email protected]

The Harbour Club Rotterdam
Kievitslaan 25
3016 CG Rotterdam
T. 010-436 8888
E. [email protected]

The Harbour Club Scheveningen
Dr. Lelykade 5 -13
2583 CL Den Haag
T. 070-891 3224
E. [email protected]

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: