The GIGI exclusief bij PAUW Mannen

By  |  0 Comments


Vanaf september 2014 is het Italiaanse modemerk The GIGI exclusief te koop bij PAUW Mannen. Het merk speelt in op de behoefte van de hedendaagse man met de keuze voor stoffen en kleuren die buiten het gebruikelijke business spectrum vallen. The GIGI  sluit met zijn hoge kwaliteit, luxe afwerking en tegelijkertijd avant-gardistische en speelse kijk op mode en stijl perfect aan bij de filosofie van PAUW. 

The GIGI
De Boglioli broers Mario en Pierluigi (GIGI) zijn een mannenmodemerk begonnen met de naam “The GIGI”. De broers, afkomstig uit een ambachtelijke kleermakersfamilie, zagen in dat het tijd was voor een frisse wind binnen de Italiaanse traditionele kleermakerstraditie. Nadat zij hun bedrijf hadden verkocht, dat overigens nog steeds hun naam ‘Boglioli’ draagt, begonnen ze met het hervormen van de traditionele modellen. The GIGI staat voor een nieuwe uitdaging waar de broers zich weer helemaal in kunnen verliezen. Het comfort en de pasvorm blijven Italiaans rank en complimenteren de vormen van het mannelijk lichaam.

The GIGI on Site from Marco Mongelli on Vimeo.

PAUW
Het Nederlandse familiebedrijf PAUW, geleid door de tweede en derde generatie, heeft momenteel 27 eigen winkels in Nederland en meer dan 140 verkooppunten in 14 landen, waaronder een shop-in-shop in Saks Fifth Avenue in New York. In 1983 openden ze een eerste herenzaak. Net als bij de vrouwen, voeren ze hier merken die ze veelal als eerste in Nederland introduceren. Sinds 1987 heeft PAUW een eigen collectie voor vrouwen, ontworpen door Madeleine Pauw.

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: