OneSecPlease

Toms X Movember

 


Movember: mannen met snorren.

De maand november gaat vandaag van start, en dat betekent dat het tijd is voor Movember. Oftewel: het is tijd voor mannen met snorren. Voor de mensen die nu nog niet weten wat Movember precies is; elk jaar, in november, vraagt Movember aan mannen over de hele wereld om hun snor te laten staan, met als doel geld in te zamelen en aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen van mannen.

Movember is begonnen in Australië en wordt meer en meer wereldwijd doorgevoerd. In Nederland is Movember al een aantal jaren bekend, maar vanaf dit jaar wordt de promotie net even wat serieuzer genomen. Een voorproefje van Movember vond deze week onder andere plaats bij Barber Amsterdam. In deze shave & trim salon werden deze avond niet alleen verschillende soorten snorren geknipt en gestyled, maar ook gedronken, gegeten en gepraat met de Australische Movember oprichters, waaronder Justin Coghlan.

In samenwerking met het schoenenmerk TOMS heeft Movember voor het derde jaar limited edition schoenen (allemaal voorzien van een subtiel gestikte snor) ontwikkeld. TOMS is een merk dat zich onderscheidt door een ‘one-for-one filosofie’. Dit houdt in dat voor elk paar verkochte schoenen, ook een nieuw paar naar een noodlijdend kind gaat. De TOMS + Movember schoenen doen daar nog een schepje bovenop. De opbrengst van deze schoenen, gaat namelijk rechtstreeks naar het goede doel Movember. Let wel, deze limited edition schoenen zijn alleen deze maand verkrijgbaar.

Tekst: Nienke van Baal
Foto’s: Leonie Uitterwijk

 

 

 

1 comment on this postSubmit yours
  1. Reply

    Where can I order a Movember and sons Styleguide poster? It’s awesome!

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress