OneSecPlease

TOMS X MOVEMBER EXCLUSIVES

 

TOMS en Movember werken voor het derde jaar samen om aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen van mannen én om kinderen in nood van nieuwe schoenen te voorzien. Hiervoor zijn twee speciale TOMS x Movember Exclusives ontworpen.

Movember is een wereldwijd initiatief dat opkomt voor de gezondheid van mannen door hen in de maand november aan te sporen gedurende 30 dagen een snor te laten staan en hun vrouwen te vragen hen hierin te steunen. TOMS richt zich op de gezondheid en de opvoeding van kinderen in nood.

Dit jaar staat de kenmerkende Movember snor in kastanjebruin op twee verschillende TOMS schoenen: de Grey Aviator Twill Classics voor zowel mannen als vrouwen en op Grey Aviator Twill with Chambray Botas voor mannen. Dus laat je Mo (=Moustache) in Movember staan, en ga voor de nieuwe TOMS + Movember Botas (€105) en Classics (€65), waarvan de opbrengst zowel ten goede komt aan Movember, als aan een paar nieuwe schoenen voor een kind in nood! De schoenen zijn ook verkrijgbaar in damesmaten, zodat iedereen dit goede doel uit kan dragen.

De collectie zal beschikbaar zijn bij Demim Revolution (Den Haag), If & Co (Leiden), Nukuhiva (Amsterdam) en YOUR (Antwerpen). Voor meer informatie bezoek: www.movember.com  &www.TOMS.

 

 

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress