Nieuwe multibrand store voor heren Damage Playground opent deuren in Rotterdam

Nadat afgelopen jaar de webshop online ging, zijn nu ook de deuren van Damage Playground geopend aan de Rijnhaven in Rotterdam. Liefhebbers van mode van vernieuwende merken, accessoires, schoenen, gadgets, design, kunst, muziek, magazines en boeken kunnen bij Damage Playground terecht.

De oprichters van Damage Playground zijn de broers Alexandre en Anibal Furtado. Bewust kozen ze voor de onverwachte locatie, waar hun oog direct viel op het lichte pand aan de Hillelaan op Zuid. Bij de totstandkoming van de winkel lieten de drijvende krachten achter Damage Playground zich inspireren door het thema ‘playground’ en ontwikkelde een speels en multifunctioneel concept voor het interieur. Centraal staan de zelf ontworpen ‘human hangers’ waarmee het mixen en matchen van complete outfits eenvoudig is.

Contemporary Men

Met oog voor detail en kwaliteit is de eigenzinnige collectie van de winkel samengesteld. Labels als Brooklyn We Go Hard, ÉTUDES Studio, Baruc Corazón, Uniforms for the Dedicated, Soulland en Good Guys hangen in de open ruimte. De zonnebrillen van Waiting for the Sun en Super liggen naast aftershaves met dubbelzinnige namen als Flinstoned, Smooth Operator en Boogie Man. Deze zijn afkomstig uit de eigen grooming lijn die de heren ontwikkelde in samenwerking met het merk Lafeli. Damage Playground dient tevens als galerie; grote doeken sieren de hoge witte muren en het interieur design is gemaakt door de creatieve beloftes van de toekomst. Ook titels als Fantastic Man, Apartamento, 032C en Elephant maken een bezoek aan Zuid absoluut de moeite waard.

De ambities van de broers reiken echter verder dan de Maasstad en ze willen het concept van Damage Playground graag internationaal uitrollen.

Damage Playground is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 11:00-19:00 uur, op vrijdag van 13:00-21:00 uur, op zaterdag van 11:00-18:00 uur en elke zondag van 13:00-17:00 uur.

De online store is 24 uur per dag geopend op damageclothing.com