OneSecPlease

Clarks Originals SS13

 


De kenmerken van een wereldwijd geliefde collectie blijven bestaan, terwijl nieuwe richtingen, wendingen en hernieuwde interpretaties de leidende positie van het merk op het gebied van eigentijdse smaak en stijl, versterken.

Vinyl Revival speelt hierin een sleutelrol. Een nieuwe bewerking van de klassieke Desert Boot, geïnspireerd op de uiterst succesvolle link van Originals met muziek. Muziek die voornamelijk is afgeleid van het gevoel van eenvoud, klank en het pure plezier van origineel LP – geluid. Volledig in lijn met het kenmerkende silhouet van de laars en de onmiskenbare crêpezool, vormt het motief van de herenschoenen een aanvulling op de zwartlederen Desert Boot met kobaltblauwe kleuraccenten. Bij de damesschoenen bestaat Originals eerbetoon aan vinyl uit een Desert Boot, verfraaid met blauwe en roze accenten.

SAMENWERKINGEN  –Clarks Originals een samenwerking aangegaan met het inspirerende Britse modelabel YMC met als resultaat originele klassiekers als de Edmund Must en de Edmund Create. De modellen bevatten een uniek weefpatroon met een herkenbare crêpe zool die aansluit op de gehele Original collectie. Creatief ontwerpster Lisa King versiert dit seizoen een original met een grafische, opvallende print. Zowel de dames –als de kindercollectie bevat een bewerkt exemplaar.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress