OneSecPlease

Buddha to Buddha the premier watch collection

 


We kennen Buddha to Buddha allemaal van de zilveren, handgemaakte sieraden. Geïnspireerd door Azië en de zoektocht naar mindfulness werd Buddha to Buddha in 1997 opgericht door Batul Loomans, tevens CEO en ontwerper. Na de enorm groeiende populariteit van het label werd het (letterlijk) tijd voor iets nieuws: de eerste horloge lijn van Buddha to Buddha. Gister avond werd deze gelanceerd op het hoofdkantoor in Amsterdam, onder het genot van een hapje en een drankje was het gezellig druk. Na muziek, dans en een korte inleiding werden de horloges onthuld.

Time to Embrace onderstreept de inspiratie voor de iconische horloges. Het omvat bewust in het moment leven en mooie kansen creëren en aangrijpen, het optimaal benutten van elke dag in een spontane en natuurlijke manier. In nauwe samenwerking met Swiss Made wordt de visie van Buddha to Buddha gematerialiseerd in 23 solide horloges voor mannen en vrouwen. Geïnspireerd door de mysterieuze oceaan en de liefde voor verandering en de eeuwige beweging die ons allen omringt zijn 2 collecties ontstaan: ‘Aquatic explorer’ en ‘Accelerator’. De horloges zijn stuk voor stuk schokbestendig en waterbestendig tot 20 ATM. Alle horlogekasten worden gesmeed van de hoogste kwaliteit 316L stainless steel en wordt er gebruik gemaakt van krasbestendig saffierglas.

Alle ‘Accelerator’ modellen hebben een fijne balans tussen functionaliteit en onbezorgd draagcomfort. De precieze tijdsaanduiding en Tachymeter geven een gevoel van snelheid en adrenaline.

Uniek binnen de ‘Aquatic Explorer’ modellen is de Mindstate Ring. Door deze ring op een bepaald tijdstip op een van de inspirerende woorden (enjoy – embrace your life – live your dreams – moment of silcence – meet friends) te zetten, word je bewust van tijd op een positieve manier.

Vanaf 1 december is de collectie verkrijgbaar bij een exclusief aantal detaillisten en via de officiële Buddha to Buddha webstore: store.buddhatobuddha.com 

Tekst: Rachel Mailuhu

Bekijk hieronder de collectie:

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress