OneSecPlease

H&M Conscious Exclusive Partywear collection

 


Ook dit jaar komt de H&M met een conscious collectie, dit keer de Conscious Exclusive Partywear collection.

Een hele collectie gebaseerd op oud Hollywood, en dat gecombineerd met duurzaamheid. Ook deze keer tilt H&M milieuvriendelijke fashion naar het allerhoogste niveau.

 

“Ik vind de pure glamour en stijl van deze collectie en het feit dat het van duurzamere materialen is gemaakt geweldig. Voor ons bij H&M is het heel normaal om na te denken over duurzaamheid en het is iets waar we bij al ons werk rekening mee houden”, zegt Ann-Sofie Johansson, Head of Design bij H&M.”

De Conscious Exclusive collectie is geïnspireerd op de uitbundige jurken en glamour van de rode loper in Hollywood van zowel vandaag als van vroeger.
Zo is er een lange jurk matroze, gemaakt van 100% gerecycled polyester en met een prachtig silhouet. Een alternatief voor deze avondjurk is een vrouwelijk driedelig pak, helemaal gemaakt van biologisch katoen.
Aan de heren is ook gedacht, klassieke pasvormen gemixt met een retro-vibe en oog voor detail. En net als de damescollectie zijn voor elk kledingstuk duurzame materialen gebruikt.

De Conscious Exclusive collection is vanaf 4 april online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar.

 

 

Bekijk hier de overige foto’s,

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress