OneSecPlease

Buddha to Buddha H/W’13 – The Balinese touch…

 

Buddha to Buddha laat dit najaar op onnavolgbare wijze zien hoe Balinese carving technieken en verfijnd vlechtwerk naadloos samenvloeien met een keur aan natuurlijke materialen. Stijl, zoals stijl moet zijn…vanuit het hart!

WOMEN

Livy
Stoere items met een strak design gemaakt van zilver in combinatie met fijntjes afgewerkt palmhout. Het resultaat? Een fraaie reeks unieke designs,  bestaande uit een slavenarmband, evenals diverse ringen en oorbellen.

Kristel
Een vrouwelijke serie bestaande uit een zilveren armband voorzien van de welbekende Chris schakel en een bijbehorend collier. Typerend voor Kristel is het verfijnde patroon op de schakels, dat tot stand is gekomen middels de uiterst gedetailleerde carving techniek. Het handwerk in de schakels zorgt voor een 3-dimensionaal effect, waardoor het lijkt alsof er kleine zilveren balletjes boven het zwart geoxideerde zilver uitsteken.

MEN

George
Armbanden waarin stoer verfijnd vlechtwerk wordt gecombineerd met wax snijwerk en warme palmhout elementen, waardoor een fascinerend samenspel ontstaat. Binnen deze serie komt de ambacht van het wax carven goed naar voren, hetgeen nog duidelijker zichtbaar wordt in de vernuftig vervaardigde sluitingen.

Chris Edgar
De mannelijke variant van de Kristel is de Chris Edgar. Een uiterst mannelijke zilveren armband met de alom bekende Chris schakel. Ook voor de Chris Edgar is gebruik gemaakt van de unieke Balinese carving techniek, echter geeft het uitgesneden weaving patroon het geheel een stoere mannelijke twist.

UNISEX

Maria
Een serie smalle leren armbanden in warme kleuren en aarde tinten. Kenmerkend aan de Maria armband is het leren vlechtwerk dat met twee verschillende kleuren gevlochten is, waardoor een levendig effect ontstaat.

San
San’s Lizard leer of vlechtwerk? San is een stoere reeks armbanden die je op twee verschillende manieren kunt dragen. Diverse kleuren lizard leer aan de ene kant en verfijnd vlechtwerk aan de andere kant. Dankzij de innovatieve schakel tover je jouw armband binnen een handomdraai om tot een nieuwe look!

www.buddhatobuddha.com

Bekijk hieronder de collectie:

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress