Voor de SS13 collectie van TOV Essentials is gebruik gemaakt van opvallende, heldere kleuren. Fuchsia, turquoise,  jade en oranje voeren de boventoon, aangevuld met een basic kleurenpalet van camel, nude en beige. De lederwaren collectie is voornamelijk vervaardigd uit hoogstaande kwaliteit nubuc met enkele modellen uitgevoerd in full grain leer. De frisse kleuren in combinatie met de gebruikte leersoorten zorgen voor een elegante, luxe en zachte uitstraling. Een ideale aanvulling op de garderobe van de femme élégante voor deze zomer.

 Juwelen
De TOV Essentials juwelen collectie bevat vernieuwde sluitingen, zoals de clip closure en de trinity ringen, een drietal in elkaar gedraaide ringen aan de uiteinden van zowel armbanden als kettingen. Nieuwe bewerkingen zien we terug in de hammered courmet en de stainless steel collectie, uitgevoerd in de klassieke TOV Essentials schakel. De sieraden bevatten sprankelende kleuren zoals jade en kobalt blauw, die perfect aansluiten bij een zomers gevoel.

Lederwaren
De SS13 lederwaren collectie voorziet elke vrouw van haar ideale zomer accessoire. Elegante modellen uitgevoerd in sprankelende kleuren in de hoogste kwaliteit nubuc. De handtassen zijn design maar toch draagbaar, met hier en daar een verfijnd detail. De schoenencollectie, uitgevoerd in dezelfde kleuren en daardoor perfect aansluitend op de gehele collectie, bestaat uit enkellaarsjes, pumps, wedges, sandalen en slippers. Kortom,alles wat je nodig hebt voor een complete zomerlook.