Officiële trailer HARTENSTRAAT

By  |  0 Comments

Deze sprankelende romantische feelgood comedy speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob.
De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak.

Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de ‘Girl Next Door’ die zij op internet speelt…

Met: Marwan Kenzari, Bracha van Doesburgh, Nadia Koetje, Georgina Verbaan, Jan Kooijman, Benja Bruijning, Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Sieger Sloot, Susan Visser, Gigi Ravelli, Terence Schreurs, Frits Lambrechts, Kitty Courbois, Stacey Rookhuizen, Dirk Zeelenberg, Noah Valentyn, Kees Boot, Dio, Manuel Broekman, Rifka Lodeizen, Diederik Ebbinge, Pepijn Lanen, Patrick Martens.

http://www.hartenstraatdefilm.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: