SLA opent tweede filiaal in Amsterdam

By  |  0 Comments

Januari is bij uitstek de maand dat mensen ‘gezond’ willen leven. Flink sporten en gezond eten. Hier speelt de Amsterdam hotspot SLA op in met de opening van hen tweede filiaal op de Westerstraat. Slechts 6 maanden na de opening van hen eerste vestiging op de Ceintuurbaan breiden ze zich uit naar de Jordaan. Niet alleen kun je hier genieten van heerlijke salades, soepen en verse sappen, maar je kunt ook even bijkomen in de thee-bar.

Onweerstaanbaar gezond en verrukkelijk lekker eten met vrijwel verse en alleen biologische producten en, ook nog, suiker- en zuivelvrij voedsel. Seizoensproductenvormen de basis van het aanbod. Tevens worden ingrediënten als hennepzaadolie, chiazaad en rauwe cacao verwerkt in de gerechten. De bio-foodfreak eet zijn vingers er bij op.

Voor de echte sla-fans opent begin dit jaar het enige echte SLA LAB. Een open huis waar diverse workshops worden gegeven over goed en eerlijk eten en de meest gezonde superfoods aan het licht komen. Gezond leven wordt zo een stuk leuker en makkelijker!

Tekst: Sacha de Vries

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: