Het eerste tastbare fitness instrument voor het trainen van de ziel

By  |  0 Comments

Op vrijdag 6 juni lanceerde start up Mojo Creations het eerste tastbare fitness instrument voor het trainen van de ziel, met als doel meer contentment en joy te creëren op persoonlijk en wereldwijd niveau.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de geest zeer krachtig is en bepaalt hoe men naar zichzelf en de wereld kijkt, en de eigen gevoelens ervaart. Het bewust trainen van de “mentale spieren”  voor een periode van tien weken heeft invloed op gewoonten en gevoelens waardoor deze positief beïnvloed kunnen worden. Denk aan veerkracht, dankbaarheid, open zijn, compassie, vertrouwen, plezier, acceptatie en loslaten.

de Pebblestone
Het eerste product dat kan helpen om het leven van mensen te transformeren is de Pebblestone. Dit tastbare fitness instrument traint dankbaarheid, een van de krachtigste positieve emoties dat aan de basis staat van tevredenheid en blijdschap. Door dagelijks zegeningen te tellen, wordt het bewustzijn vergroot en een hoger niveau van dankbaarheid, tevredenheid en blijdschap ervaren.

De Pebblestone is geïnspireerd op The Science of Gratitude. Onlangs zijn wetenschappers begonnen met onderzoek naar het belang van het trainen van dankbaarheid. Resultaten uit dit onderzoek zijn indrukwekkend: mensen die hun dankbaarheid trainen ondervinden onder andere:

  • een sterker immuunsysteem en een lagere bloeddruk
  • hogere positieve emoties
  • meer blijdschap, optimisme en balans
  • vrijgeviger en hoger vermogen tot empathie
  • minder gevoelens van eenzaamheid en isolatie

Wat de Pebblestone zo speciaal maakt is dat Mojo Creations de Pebble heeft verrijkt met technische maar eenvoudige coaching prikkels, wat mensen helpt bij de gewoonte van het  trainen van bewustwording. Door het uivoeren van een eenvoudig ritueel bij elk moment dat je dankbaar bent, slaat de Pebblestone deze momenten op en is deze via de display van het dockingstation af te lezen en wordt dankbaarheid in de praktijk meetbaar. De  gemiddelde duur om je gewoonten aan te passen is tien weken en in deze periode geeft de Pebblestone feedback en lichtsignalen als je niet voldoende actief traint.

Deel de magie
Mojo Creations gelooft dat een daadwerkelijke verschuiving plaatsvindt in het huidige  denken en dat er een behoefte is om anders te kijken naar wat het leven van de mens verrijkt.  Persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, een gevoel van een doel hebben in het leven en vooral het geven en ontvangen van liefde zijn essentieel in het ervaren van balans en vreugde, ofwel ware rijkdom. Mojo Creations maakt gebruik van technologie om bewustwording  te trainen. Echter Mojo gaat niet over technologie, maar over mensen en echt contact, en niet over apps.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: