Zalando opent pop-up store in Amsterdam

 


Zalando opent in oktober de deuren van haar allereerste Nederlandse pop-up store in de Kalverstraat te Amsterdam. De tijdelijke winkel wordt op dinsdag 1 oktober feestelijk geopend voor pers en genodigden, hierna kunnen consumenten er van woensdag 2 oktober tot en met zondag 6 oktober terecht voor de nodige inspiratie op het gebied van mode en trends.

In deze tijdelijke winkel wil Zalando de aandacht vestigen op haar nieuwe najaarscollecties en uitgebreide assortiment binnen alle prijsklassen. Het inspireren en informeren van de consument staat daarbij voorop. Elke dag zijn er verschillende leden van het Zalando Nederland team  aanwezig om het online shopping concept uit te leggen en alle mogelijke vragen te beantwoorden. Myrna Walsarie, Country Manager Zalando Nederland: “Ondanks dat onze naamsbekendheid in Nederland meer dan 90% is, zijn veel mensen nog steeds vaak aangenaam verrast door het enorme merken aanbod en onze uitgebreide service met gratis verzending en retour en honderd dagen retourrecht. We bieden de juiste fashion voor iedereen en de pop-up store is een middel om deze boodschap kracht bij te zetten. Ook mensen die vragen hebben of nog twijfelen over online winkelen geven we graag uitleg.”

Elke dag wisselend programma
Elke dag worden er in de pop-up store verschillende activiteiten georganiseerd voor consumenten. Zo kan men op woensdag en donderdag een kijkje nemen in het G-Star RAW Tailored Atelier. Hier geven we tien mensen de kans om met behulp van een RAW Tailor een unieke Red Listing denim te customisen. Op vrijdag en zaterdag zijn de Stylehunters van wekelijks fashionmagazine Grazia aanwezig in de pop up store, bezoekers kunnen zich laten scouten en kans maken op een fotoshoot voor Grazia en Zalando Nederland. Op zondag sluiten de stylisten van modelabel ByDanie de week af met een gratis stylingadvies voor alle geïnteresseerde klanten. Daarnaast worden er elke dag prijzen weggeven in de pop-up store. Deze winacties hebben een sterke online component en zullen vooral via het Facebook en Twitter kanaal van Zalando Nederland lopen.

Openingstijden en meer informatie
De Zalando pop-up store is van woensdag 2 oktober tot zaterdag 5 oktober geopend van 10:00 tot 18:00. Op donderdag 3 oktober is de winkel geopend van 10:00 tot 21:00 en op zondag 6 oktober van 12:00 tot 18:00.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

© 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress