Het Nederlandse mannenmodemerk Van Gils opende gisteren in Rotterdam zijn allereerste Brand Store. Met deze winkel toont Van Gils waar het anno 2013 voor staat. Zo kan er in de Brand Store naast het aanschaffen van een nieuw kledingstuk, wat gedronken worden aan de bar, is er een barbier aanwezig voor personal grooming en worden de schoenen gepoetst tijdens het passen. Alles in een ongedwongen sfeer waarbij traditie en innovatie samenkomen. Speciaal voor de Rotterdamse Brand Store heeft Van Gils ook een No Stitch, No Story Suitontwikkeld, ‘s werelds eerste interactieve maatpak.

Inchecken in je eigen pak
De No Stitch, No Story Suit, Rotterdam Edition is ’s werelds eerste interactieve pak. Het maatpak, met unieke Rotterdamse binnenvoering, heeft een speciale knoop die met behulp van de Van Gils app via een smartphone gescand wordt, waardoor de drager zich incheckt in het pak. Via social media kan dit gedeeld worden, bijvoorbeeld op Facebook, en hier kan een locatie, foto en/of bericht aan gekoppeld worden. Op deze manier biedt het pak tal van interactieve mogelijkheden, waaronder ook de No Stitch, No Story Experience in Rotterdam. Dit is een spectaculair flyboard event dat bij het maatpak is inbegrepen. Flyboarden is een watersport waarbij je doormiddel van waterdruk en motoren onder een board, boven het water zweeft.

Robert Meijer, CEO Van Gils: “Kleding maakt de man. Samen met goede verhalen over uitzonderlijke belevenissen en bijzondere momenten uit je leven. Stitches & Stories, dat is wat je als man interessant maakt en dat is waarom dit pak je precies past.”

Locatie Brand Store Van Gils
De Meent 116, Rotterdam

Van Gils App
De App biedt een incheck-mogelijkheid ‘in’ het maatpak, store locator, toont de dichtstbijzijnde stomerij en de meest recente collecties. In de toekomst zal de app worden uitgebreid met nog meer functionaliteiten.