Robin van Persie ambassadeur BOSS BOTTLED

By  |  0 Comments

2014 is het jaar waarin HUGO BOSS Parfums voor de derde keer de actie ‘Success Beyond The Game’ start, waarin mannen die ook buiten hun eigen vakgebied succesvol zijn geweest worden gekoppeld aan de klassieke mannengeuren die bij mannen overal ter wereld geliefd zijn: BOSS BOTTLED, HUGO MAN en BOSS ORANGE MAN. HUGO BOSS, een merk dat staat voor succes, stijl en zelfvertrouwen, heeft voor deze campagne tien internationale topvoetballers gecontracteerd die hun voetbaltenue verruilen voor kleding van HUGO BOSS.

Er zijn een aantal spelers die elk in hun eigen land het gezicht zullen zijn van BOSS BOTTLED, de klassieker van HUGO BOSS en de best verkopende mannengeur. Voor Nederland is dit Robin Van Persie. Hij wordt beschouwd als een van de beste aanvallers ter wereld, werd zowel in 2011 als in 2012 uitgeroepen als FWA’s Footballer Of The Year. Van Persie is tevens aanvoerder van de nationale ploeg van Nederland en heeft voor de beste clubs in de wereld gespeeld. Succes betekent voor hem: “Hard trainen en wedstrijden winnen, maar vooral veel quality time met mijn vrouw, zoon en dochter. Mijn zoontje is eigenlijk een kleine versie van mij, hij kan heel goed sporten dus dat doe ik dan ook met hem in mijn vrije tijd. Met mijn dochter ga ik mee naar ballet, of we spelen thuis. Dat is ook geluk voor mij, dat is ook succesvol zijn”.

Joe Hart, doelman van Engeland, Thiago Silva, aanvoerder van de Braziliaanse nationale ploeg, en Marco Reus, Duits voetballer van het jaar 2012, zijn geselecteerd als wereldwijde ambassadeurs van de campagne: Joe Hart voor BOSS BOTTLED, Thiago Silva voor HUGO MAN en Marco Reus voor BOSS ORANGE MAN.

HUGO BOSS Parfums zet zich al 15 jaar in om mannen te helpen persoonlijk succes te behalen. BOSS BOTTLED, dat gelanceerd werd in 1998, heeft zelfvertrouwen en mannelijkheid in een flacon weten te vangen, gecombineerd met de ware BOSS waarden van elegantie en stijl. HUGO MAN kwam nog eerder op de markt, in 1995, en staat sindsdien bekend als een unieke geur voor mannen die op een creatieve manier succesvol zijn. BOSS ORANGE MAN, uit 2011, belichaamt opgewekt optimisme en viert successen die het resultaat zijn van passie.

Bereid je voor op de spannende sportzomer van 2014 met HUGO BOSS Parfums en volg de social media kanalen van HUGO BOSS voor het laatste nieuws over #SuccessBeyondTheGame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: