WE Fashion lanceert wintercampagne ‘WE Get Together’

By  |  0 Comments

Onder het motto ‘WE Get Together’ lanceerde WE Fashion gisteravond de nieuwe wintercampagne met een exclusieve fashion party! In de Mayor Manor in Amsterdam trapte WE de campagne af met onder meer DJ Vic Crezee en zanger en rapper Akwasi. ‘Konden wij maar voor altijd de WE in WIJ zijn’ droeg Akwasi voor, ‘WE Get Together’ is de rode draad.

Via tv, outdoor, print & online media laat WE op een eclectische en stilistische manier zien dat er geweldige dingen gebeuren als we samenkomen. In lijn met haar naam gelooft WE dat ‘wij’ beter is dan ‘ik’ en dat ‘groupies’ de nieuwe ‘selfies’ zijn. Het gaat om real connections. WE Get Together verbeeldt de overtuiging van het merk WE.

Mode is altijd in beweging, WE beweegt mee en omarmt verandering. Zo is WE geëvolueerd van Amsterdamse winkel tot internationale keten. WE gelooft dat trends komen en gaan, maar dat stijl tijdloos is. Met deze gedachten is er een collectie ontstaan waarbij verschillende trends en stijlen samenkomen en ‘wij’ niet meer van het straatbeeld kan verdwijnen.
WE Get Together.

Joris Aperghis, Chief Marketing Officer; “In de huidige moeilijke economische omstandigheden zien we volop kansen. Door nog meer in ons merk en onze mensen te investeren en een positieve boodschap met gevoel te brengen, geloven we dat we onze klant kunnen raken. Vervolgens vinden onze klanten in de winkel een spannende, eigentijdse collectie voor een goede prijs. We denken dat we de al in gezette groei nog verder kunnen doorzetten.”

We believe that great things happen when we get together.

WE FW14
Deze WE wintercollectie 2014 draait om drie dingen: stoere gelaagde outfits, fashion-forward vormen en het gebruik van innovatieve stoffen en texturen. Kwalitatieve stukken en van casual tot chic. De WE Women wintercollectie bestaat uit super zachte en warme knitwear. Denk aan oversized truien gecombineerd met minirokken. Basic kleuren worden gecombineerd met bordeaux en oranje accenten. De WE Men collectie combineert formele met informele looks. Van chunky knits in combinatie met een goede jeans en een sportjasje tot de mooiste maatpakken. Ook deze winter komt WE Kids met kleurrijke, comfortabele kledingstukken, perfect voor een frisse winter.

De WE wintercollectie 2014 is vanaf 13 oktober te koop in de WE Fashion stores en op www.wefashion.nl.

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: