Supertrash, het meest populaire dames merk van Nederland. Elegant, sexy, apart en een vleugje stoer. In een woord perfect! De collectie van 2013 is “to die for”, mooie zachte kleuren, spreekende bijoux’s, killer heels. De ultieme must haves van zomer 2013 vind je in deze collectie, en ik had het genoegen om op mijn gemak, onder het genot van een hapje en een drankje, te snuffelen door deze prachtige collectie. Op vrijdag was ik namelijk uitgenodigd door Supertrash, in het conservatorium hotel voor het exclusieve Blogger style-off event. Nu blog ik voornamelijk over fitness en gezondheid, but fashion runs trough my vains, baby!! Eenmaal in het conservatorium aangekomen werd ik warm onthaald door de portier, ik krijg daarna de instructie om met een pasje naar de penthouse suite te begeven. Ik slik even, lach lief naar de portier en denk, YEHESSSSSS penthouse suite BABY!  Ik stap de lift in met een aantal andere mensen en druk met een strak gezicht op de knop “Penthouse”. Ja, ik genoot even toen ik de man naast me verbaasd zag kijken.

Eenmaal aangekomen, sta ik met mn bek vol tanden, ik ben heel erg “on-fashionable” te vroeg, of is “fashionably late” meer iets van 2012? Ik vind van wel.

De suite is prachtig, super ruim en echt totally my style, ik zou er zo kunnen wonen. Glazen tafels, Perzisch tapijt, grote comfy cosy bank, stijlvolle stoelen in een woord,WOW! Ik word verwelkomd door de dames van Supertrash stuk voor stuk prachtige vrouwen, stijl vol gekleed in de nieuwste collectie. De nieuwe collectie hangt netjes in de kamer en ik struin er langs met een heerlijke cocktail in mn hand. Een Conservatorium Style-Cosmo.. and yes I love a good cosmo. De fashionista’s druppelen langzaam binnen. Ik ontmoet Netherlands-finest fashion bloggers deze avond en loop samen met de andere dames de collectie door.

 

In de slaapkamer hangen de setjes die we hebben uitgekozen voor onze style-off. Het kostte mij niet veel moeite, want het merk vertegenwoordigd een groot deel van mijn stijl. Ik trek het setje aan en ben tevreden over mijn look. Alle dames zien er top uit, ieder een eigen stijl, ieder uniek. Helaas kan ik met mijn voetje nog steeds niet op hakken lopen, maar nu mijn gips eraf is geef ik het toch een kans om mijn outfit compleet te maken.

 

Ik heb een setje gekozen dat totaal bij mij past en Supertrash uitstraalt. Ik hou ontzettend van combineren met kleuren, vooral in de zomer met een “kissable tan”. Een taille hoge koraal kleurige rok, een tiffany’s blauwe top met diepe V yes i love a good V, if you have it flaunt it, een taille riem, which I love! om de taille extra kracht bij te zetten, ik train niet voor niets zo hard, een prachtige gouden ketting die “the girls” extra nadruk geeft en the finishing touch een super awesome hoed, waar ik eigenlijk mijn hele outfit omheen heb gebouwd. This outfit rocks, all zeg ik t zelf. Sexy en sophisticated met een elegante touch. Net als Olcay Gulsen de eigenaresse van het merk. Deze chick weet wat stijl is. Thanks for inviting me, I had a blast.

 

‘Like’ de facebookpage om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties, van ST. Oja, en het heet natuurlijk niet voor niets een style-off. Je kan dus op mij stemmen!! En natuurlijk maak je zelf ook kan op een shop-voucher van 250 euro! VOTE FOR ME!!!

https://www.facebook.com/SuperTrash/app_120039268189368