Marc Jacobs weigerde Cara Delevingne en noemde haar een dwerg

 


Cara Delevingne, het meest gewilde supermodel van dit moment, werd enkele seizoenen geleden geweigerd door Marc Jacobs omdat ze te klein was, zo meldt Styleite.

Cara Delevingne mag dan misschien niet het grootste model van haar agency zijn (1.76m), haar sprekende gezicht en haar sterke loopje maakten van haar een supermodel. Marc Jacobs zag alleen dat talent van haar niet.

Volgens Katie Grand, een assistent-styliste bij Louis Vuitton, was hoofdontwerper Marc Jacobs niet blij met de aanwezigheid van Cara voor de AW12-show van Louis Vuitton. “Ik wilde haar graag bij de show maar al onze andere modellen waren ontzettend lang”, vertelt Katie Grand aan The Sunday Times. “Ik herinner me nog dat Marc naar me keek en vroeg ‘waarom die dwerg hier was’. Ik was er behoorlijk ondersteboven van eigenlijk”, aldus Grand.

Ondertussen zijn de plooien tussen Delevingne en Jacobs gladgestreken; ze liep voor Louis Vuitton en Marc Jacobs’ eigen label en is het nieuwe gezicht van Jacobs’ T-shirtcampagne “Protect The Skin You’re In.”

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

© 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress