De geruchten hingen al een tijdje in de lucht maar nu is het eindelijk definitief! Zangeres Beyoncé wordt het nieuwe gezicht van H&M. De superster werd onlangs gefotografeerd door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin op een strand bij Nassau. Beyoncé nam ook door een Jonas Akerlund geregisseerde video op. De beelden worden ondersteund door Beyoncé haar prachtige stem in het nummer Standing On The Sun. ’Ik ben altijd al een fan geweest van H&M, ik hou van focus op leuke en betaalbare kleding. Ik vond het concept voor de shoot geweldig”
De zomercampagne draait helemaal om zwem en strand outfits. Met onder andere een bikini van de ‘H&M for Water’ collectie, die geld inzamelt voor WaterAid.
“In de campagne draagt Beyoncé de musthaves van H&M die je nodig hebt voor een warme zomer”, aldus Ann˗Sofie Johansson, hoofd design van H&M. “Er is de perfecte bodycon jurk, net als een soepel vallende strandjurk waarmee een echt statement wordt gemaakt. En uiteraard draait het ook om bikini’s, vooral de bikini met franjes. Wat deze items nog specialer maakt, is dat Beyoncé zelf inspraak had in de ontwerpen, waardoor ze volledig haar eigen persoonlijke stijl ademen.”
De campagne wordt ook gekoppeld aan het wereldtournee van de zangeres aangezien de advertenties de tekst ‘Beyoncé as Mrs. Carter in H&M’ bevatten. De titel van haar aankomend tournee is namelijk The Mrs. Carter Show.