Het ideale cadeau voor de man

By  |  0 Comments

Lingerie is altijd een geschikt cadeau. Niet alleen voor dames, ook heren vinden een mooie boxershort leuk om te geven en om te krijgen. Mooi herenondergoed is het ideale cadeautje voor de man tijdens de feestdagen.

Mooi herenondergoed bestaat er in allerlei kleuren en vormen. Van loszittend tot strak, in felle kleuren en met gekke prints. Ga je voor het beste en de meest stijlvolle boxers, dan kom je al snel uit op de ongecompliceerde boxers van undertøj. Gemaakt van het zachtste katoen van hoogwaardige kwaliteit, met elastine en zonder ingezette labels voor hoog draagcomfort. Deels met de hand gemaakt en alleen verkrijgbaar in klassieke kleuren als zwart en wit. De boxers hebben een klassieke en pure uitstraling dankzij de simpele, strakke belijningen en het minimalistische kleurgebruik. Geen overdaad aan grote logo’s en felle kleuren maar juist gebaseerd op de gedachte less is more.

Het Nederlandse merk, opgezet door twee wereldreizigers met een nieuwe visie op de perfecte boxer, staat voor simplicity, klasse en hoge kwaliteit. Dankzij het fijne, zachte katoen en een vleugje elastine blijft de boxer mooi, zelfs na een dag dragen. Daarnaast komtelke boxershort in zijn eigen luxe fotogenieke box, dat het item al een cadeau op zich maakt. De Blanc & Noir collectie is te koop vanuit de eigen webshop www.undertoj.com en via geselecteerde verkooppunten. De verkoopprijs van de boxers is 27 euro.
Feel the joy of everyday luxury.

 

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: