Kim Kardashian in de Playboy?

 


In 2007 stond ze al eens in de Playboy, en nu biedt Playboy Kim Kardashian ruim één miljoen dollar om hetzelfde te doen eens ze haar zwangerschapskilootjes heeft kwijtgespeeld.

In juli gaat Kim bevallen van haar eerste kind met Kanye West. Bij Playboy menen ze dat de ‘post baby’ blootfoto’s een enorme verkoop zouden kennen. Volgens een insider wil Playboy kosten noch moeite sparen om Kim te overtuigen. Hoewel, smeken gaan ze nu ook weer niet doen. ‘Playboy ziet het als een eer in het blad te mogen staan, dus ze gaan het haar ook niet blijven vragen’. Kim en Kanye hebben onlangs een bod van drie miljoen dollar afgeslagen voor de eerste foto’s van hun baby.

In een interview in 2010 zei Kim dat ze spijt had van haar blootreportage in Playboy drie jaar eerder. Ze zei dat ze het had gedaan omdat haar moeder-manager Kris Jenner haar daartoe had aangespoord. ’Ze vragen je misschien nooit meer. Niemand kent je. Doe het en je zal prachtige foto’s hebben om naar te kijken als je zo oud bent als ik’, zei haar moeder toen.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

© 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress