We weten allemaal dat het wereldberoemde merk Givenchy de outfits van Rihanna haar Diamonds World Tour heeft ontworpen. Maar wat zijn nou de geheimen achter haar beauty look van de tour? Dankzij make up merk MAC weten we nu precies wat ze droeg en kunnen wij er net zo fabulous bij lopen! MAC heeft een facechart naar buiten gebracht die precies laat zien hoe ze haar look heeft gecreëerd.

 

De MAC visagisten trappen af met de Prep + Prima Natural Radiance en de Studio Moisture Fix SPF15 die ze goed in masseren om de huid te hydrateren.

Als basis wordt er gekozen voor een poeder en concealer en de appeltjes van haar wangen worden voorzien van Pinch me en Blunt. Voor een mooie glow op haar gezicht gebruiken ze een beetje van de Mineralise Skinfinish in Gold Deposit.

Voor oogschaduw gebruiken ze de kleur Copperplate gemixt met een Paint Pot in de kleur Antique Diamond.
Ook gebruiken ze een Superslick Liquid Eye Liner in de kleur On The Hunt en haar wenkbrauwen worden bijgetekend met de Veluxe Brow Liner.

En als laatste, het kon ook niet ontbreken want Rihanna word altijd gespot met de mooiste kleuren lipstick, worden haar lippen ingekleurd met haar aller eerste eigen lipstick RiRi Woo van haar binnenkort uitgebrachte Rihanna ♥ MAC-lijn. RiRi Woo is gebaseerd op haar fav lipstick Ruby Woo. Een lijntje rondom de lippen met de Vino Lip Pencil, en als laaste een laagje van de Lipglass Rebel.

Wie gaat deze look uitproberen? Ik wel!

XOXO Tammy B.