Uber brengt verkoeling met frozen yoghurt! #UberIceCream

LIFESTYLE | door Lars Tibben

Bestel met één druk op de knop verse frozen yoghurt via de Uber app. Na het succes van #UberIceCream in 2014 gaat Uber dit jaar met duizenden Frozz frozen yoghurt cups voor verkoeling zorgen in Nederland en meer dan 250 andere steden.

Bestel in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag
Op vrijdag 24 juli 2015 tussen 11:00 en 17:00 uur zet Uber tientallen chauffeurs in om Amsterdam, Rotterdam en Den Haag van #UberIceCream te kunnen voorzien. Niek van Leeuwen, General Manager Uber Nederland: “Dit jaar hebben we nog meer chauffeurs ingezet om iedereen frozen yoghurt te kunnen leveren. Het belooft een warme vrijdag te worden, dus een perfecte manier om je weekend te beginnen”.

Frozen yoghurt van Frozz
Frozz frozen yoghurt bestaat sinds 2010 in heel Nederland en is gemaakt uit natuurlijke yoghurt zonder kunstmatige toevoegingen. De yoghurt is afkomstig van Nederlandse boeren, wordt geproduceerd in Brabant en bevat 120 calorieën. Bij iedere bestelling via de Uber app worden 5 Frozz frozen yoghurt cups, in verschillende smaken, een #UberIceCream zonnebril en button bezorgd. Hiervoor wordt een bedrag van €5 van de gekoppelde creditcard of PayPal account afgeschreven.

Gratis voor nieuwe gebruikers
Met de speciale promocode ICECREAMNL15 krijgen nieuwe Uber gebruikers 5 Frozz frozen yoghurt cups gratis!Tags:

frozzuber

Comments:Lars Tibben

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.


FACEBOOKINSTAGRAM
Sorry:

- Instagram feed not found.