The Famous Grouse introduceert een nieuwe fles

LIFESTYLE | door Lars Tibben

Een van de populairste whisky merken is The Famous Grouse. Het merk is al meer dan 30 jaar de meest gedronken whisky van Schotland. Whisky is al een aantal jaren niet meer een drank voor oude mannen. Tijdens het uitgaan zie je steeds meer jongeren genieten van een goede whisky of zij mixen het bv. met Ginger Ale en een paar schijfjes limoen. The Famous Grouse gaat met de tijd mee en lanceert daarom een nieuwe fles, maar wel met dezelfde kwalitatieve inhoud.

In 1860 begon William Gloag met het distilleren van whisky. In 1896 nam van zijn zoon Matthew het bedrijf over. Matthew begon in 1897 met het brouwen van whisky onder de naam The Famous Grouse. Door de rijke geschiedenis en unieke smaak is The Famous Grouse al jaren het meest verkochte whisky merk in Schotland. De totale range van het whisky merk bestaat uit Finest, Smoky Black, 12 years old, Gold reserve en The Naked Grouse. Door het brede aanbod kunnen zij meerdere klanten bedienen.

The Famous Grouse start naast de lancering van de nieuwe fles, ook een nieuwe campagne. Famous for a reason, een campagne waar kwaliteit, traditie en authenticiteit centraal staat. The Famous Grouse biedt nu ook de mogelijkheid om het label op de fles te personaliseren. Je eigen unieke fles of juist perfect om cadeau te geven.

Op de facebook pagina en het youtube kanaal van The Famous Grouse word je meegenomen in de wereld van het merk. Er staan hier allemaal leuke filmpjes op. Op deze manier ervaar je de beleving van The Famous Grouse.

Begin eerst maar met het bekijken van het filmpje hieronder:Tags:

the famous grousewhisky

Comments:Lars Tibben

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.


FACEBOOKINSTAGRAM
Sorry:

- Instagram feed not found.