Sporten met Epke Zonderland

LIFESTYLE | door Lars Tibben

Vorige week was het dan eindelijk zover, sporten met Olympisch Kampioen Epke Zonderland. Campina had mij voor de campagne Sterk met Campina uitgenodigd om een sport clinic bij te wonen van Epke Zonderland bij Vondelgym in Amsterdam.

Bij binnenkomst zag ik al een paar bekende koppen, Jelmer de Boer, Fitgirlchris, Esther van Urbanmoms en Jet van Amayzine. We mochten direct aan tafel, die stond vol met allemaal lekkere zuivelproducten van Campina. Sportdiëtiste Esther van Etten trapte de middag af door een clinic te geven over voeding. Zij gaf in haar presentatie aan dat het belangrijk is om voor je training koolhydraten tot je te nemen, bv. pasta of brood. En als je klaar bent met trainen je lichaam weer aan te vullen met eiwitten. Tijdens de presentatie mochten wij onze buikjes al vullen met koolhydraten en een klein beetje zuivel.

Arie Boomsma stond ondertussen al op ons te wachten voor een warming-up. Hierna werden wij ingedeeld in groepjes: beginners, gemiddeld of gevorderden. Ik keek een beetje om mij heen en dacht, ik hoor natuurlijk niet in de groep van Jelmer de Boer, maar ook niet in een groep met een zwangere moeder. De gemiddelde groep was perfect voor mij. Epke had voor elke groep een training samengesteld. Circuit training van 20 minuten. Niet rustig met gewichtjes spelen, nee 20 minuten lang vol knallen. Aan de ringen hangen, optrekken en squat oefeningen. Dit was voor mij best pittig, want normaal doe ik alleen aan hardlopen.

Ben je benieuwd hoe de andere bloggers het hebben ervaren met Epke, kijk dan hier!

Bekijk hieronder de video en foto’s van de clinic:


Tags:

Arie Boomsmacampinaepke zonderlandsterk met campinavondelgymzuivelproducten

Comments:Lars Tibben

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.


FACEBOOKINSTAGRAM
Sorry:

- Instagram feed not found.