TRIWA Autumn/Winter 2015 Campagne

FASHION | door Darnell Vitalis

De herfst/winter 2015 collectie van TRIWA is sterk geïnspireerd door de horloge archieven en collecties uit de 60s en 70s. Gebaseerd op deze swinging decades combineert de collectie moderne silhouetten en klassieke basiskleuren, zoals eischaal wit, met fel blauwe en rode details. Perfect passend bij je favoriete paar vintage tennis schoenen!

Highlights uit de collectie zijn de Ocean Nevil en de Duke Lansen. Daarnaast maken maar liefst twee compleet nieuwe horloge modellen hun debuut in deze collectie:  Klinga en Falken. Samen vormen deze slanke modellen een nieuw tijdperk van scherpe lugs, kegelvormige kronen en een uitgesproken Scandinavische stijl.

NEVIL
De Nevil is Triwa’s manier om meer verfijning toe te voegen aan de familie van chronograaf horloges, zonder functionaliteit te verliezen. De collectie kenmerkt het begin van de liefdesverhouding met de Zweedse looierij Tärnsjö, een samenwerking die nog steeds succesvol is. De Nevil is het fundament van de TRIWA beleving.

LANSEN
Het slanke Lansen horloge sluit nauw om de pols en heeft een wijzerplaat geïnspireerd door de ingetogen functionaliteiten van de mid-century aviator horloges. Lansen heeft een stevige lugconstructie waardoor de bandjes gemakkelijk verwisseld kunnen worden. Kies je favoriete bandje van leer of nylon, de combinaties zijn oneindig.

FALKEN
Falken in een slank modern model met verwijzingen naar klassiek design. Falken beschikt over een three hand movement, waarbij de secondes worden weergegeven op de karakteristieke mini klok. Het 28mm model heeft een kast met scherpe hoeken en een kegelvormige kroon.

KLINGA
Klinga is een super slank mid-century 38mm model dat door TRIWA een hedendaagse update heeft gekregen. Hoewel het silhouet sterk doetdenken aan klassiek horloge design, is Klinga doordrenkt met moderne Scandinavische details zoals scherpe lugs en een kegelvormige kroon.Tags:

Autumn/Winter 2015triwawatches

Comments:Darnell Vitalis

I created OneSecPlease.com for people to notice new brands, labels and faces..


FACEBOOKINSTAGRAM
Sorry:

- Instagram feed not found.