OneSecPlease

Orange Babies gala 2013 overweldigend succes

 


Zaterdagavond heeft de zevende editie van het jaarlijkse Orange Babies Gala plaatsgevonden bij het exclusieve Hotel Okura te Amsterdam. Tijdens het charity event stond het thema ‘James Bond’ centraal. Er werden dan ook bijzondere wapens ingezet om de sprankelende reputatie ‘Beste gala van Nederland’ hoog te houden en zoveel mogelijk geld op te halen voor de Orange Babies projecten in Afrika. Met een totale opbrengst van Euro 405.950,- was het gala een overweldigend succes.

James Bond, het thema van het Orange Babies gala 2013, richtte zich op een belangrijke missie: Countdown to Zero transmission from mother to child. De stichting verzocht de gasten om mee te helpen de hiv-overdracht van zwangere vrouwen op hun baby’s te verminderen en zo mee te bouwen aan een hiv-vrije generatie. De missie werd onder andere ondersteund door de inzet van de traditionele Orange Babies veiling onder de bezielende leiding van Jop Ubbens; veilingmeeester van Christie’s Amsterdam. Tijdens de veiling konden de genodigden de stichting een warm hart toedragen door een bod te doen op één van de vele veilingitems.

Het luxueuze Hotel Okura te Amsterdam vormde zaterdagavond het toneel voor de wereld van James Bond; dé meest bekende secret agent ter wereld en het geesteskind van schrijver Ian Flemming. Genodigden stapte in de wereld van Goldfinger, 007, en de gadgets van Q. Deze glamoureuze avond werd gepresenteerd door Orange Babies ambassadeurs Caroline Tensen en Natasja Froger. Sherry Dyanne verzorgde het swingende voorprogramma gevolgd door een innemende speech van professor Glenda Gray; nauw betrokken bij de Orange Babies stichting. De Orange Babies projecten werden uitgelicht tijdens de aangrijpende film van het projectbezoek met Fiona Hering in Zambia waarna Orange Babies directeur en oprichter Baba Sylla de genodigden in verhaalvorm meenam op een reis door Afrika. Het gala werd feestelijk afgesloten met de bekendmaking van het donatiebedrag, een prachtig optreden van Ali N’Diaya Rose en swingende toegift door Big Black & Beautiful.

De zevende editie van het Orange Babies gala heeft het geweldige bedrag van Euro 405.950,- opgebracht. Een overweldigende opbrengst wat zorgde voor een vreugdevol moment. De volledige opbrengst van het gala komt ten goede aan de projecten van Orange Babies, en is zeer belangrijk voor de continuïteit van de projecten in Afrika. Met de opbrengst ontvangen veel baby’s een onbetaalbaar cadeau; een gezonde start in het leven.

Bekijk de overige foto’s:

 

 

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

OneSecPlease © 2013 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress