MYKITA for Palm Angels

MYKITA for Palm Angels

FASHION | door Lars Tibben | 08-11-2014

MYKITA blijft maar komen met geweldige samenwerkingen. Naast collabs met bijvoorbeeld Damir Doma en Maison Martin Margiela, komt het brillenmerk nu met MYKITA for Palm Angels. Palm Angels is een boek dat de  L.A. skateboarding scene vertegenwoordigt en geweldie fotografie bevat van de fotograaf Francesco Regazzi.
De monturen van MYKITA die hierbij zijn ontworpen, zijn volledig in deze stijl. Het zwarte MYLON CALYPSO montuur met de spiegelende gouden glazen geven de stoere look die de bij deze lijn zou verwachten.
De MYKITA for Palm Angels limited edition set wordt geleverd in een zwart/gouden doos, met de bril én het boek dat gesigneerd is door de fotograaf. De set is verkrijgbaar bij de MYKITA winkels wereldwijd, geselecteerde opticiens en online via www.mykita.com of www.palmangels.comTags:

Maison Martin MargielaMYKITAzonnebril

Comments:Lars Tibben

Geselecteerd door het magazine Esquire als één van de meest invloedrijke mannelijke bloggers van Nederland.


FACEBOOKINSTAGRAM
 OneSecPlease for the new BMW M2 convertible #BMW #M2convertible #CarOfTheDay
 SHARE and Win a Pair #786FRIDGE #win #AVELON #shoes
 @adidasoriginals x @pharrell vanaf augustus verkrijgbaar, lees meer op onesecplease.com #supershell #adidas #pharrellwilliams
 @nipponvisual maakt leuke pins voor op je jas, shirt, pet, tas of wherever (lees meer: link in bio) #pins #onesecplease #blog
 De nieuwe collectie van @hubfootwear Lees meer(link in bio) #schoenen #hubfootwear #onesecplease
 In turijn voor de lancering van de nieuwe fiat 500 #masterpiece #fiat500 #turijn #italie