Welter Shelter – Come Hell Or High Water

FASHION | door Darnell Vitalis

Welter Shelter is een nieuw “all-weather outerwear” merk. Ontworpen in Amsterdam, geproduceerd in Europa. Welter Shelter jackets bieden het beste van twee werelden: warmte en bescherming door technische superioriteit, met een onmiskenbaar stijlvol uiterlijk en buitengewoon Comfort.

De jassen worden gemaakt van de best verkrijgbare stoffen en materialen, verrijkt met een technisch drie-laags membraan om de jassen 100% waterdicht, ademend en windbestendig te maken.

Welter Shelter is ontstaan midden in een November storm. Toen de weergoden hun woede uitten op een pas gekochte vijf honderd euro wollen winterjas die binnen enkele minuten ten onder ging. De eigenaar van de jas werd koud en doorweekt achtergelaten. Na zijn lot en kledingkeuze vervloekt te hebben, restte er slechts één conclusie: dit kan beter. En Welter Shelter was een feit.

Fall Winter 2015

Voor FW 2015 heeft Welter Shelter enkele van de meest elementaire garderobe items de technische behandeling gegeven. De Terror Weather Parka, Long Dong Trench coat en Camera Jacket voor mannen en de Long Tube en Clock V voor vrouwen, behouden allemaal hun klassieke, minimalistische, haast elegant uiterlijk met volledige functionaliteit van binnen. Alle jassen worden geleverd met een uitneembare isolerende binnenjas voor optimale warmte.

 

www.weltershelter.com

 Tags:

all-weather outerwearFW 2015Welter Shelter

Comments:Darnell Vitalis

I created OneSecPlease.com for people to notice new brands, labels and faces..


FACEBOOKINSTAGRAM
Sorry:

- Instagram feed not found.